onsdag 1. august 2007

troll

det vil bli en del tur bilder fram over. var på en av mine deilige kveldsturer da jeg møtte på et stort og farlig troll. det var ingen av de andre som hadde sett det før jeg tok de med å de fikk se det med sine egene øyne

er det ikke fint med to øyne. nese, munn og armer. har også et lite grantre som hår på toppen. kanskje det er trollet fra Julie k sitt eventyr?

8 kommentarer:

Mia sa...

Så stilig! Det ser virkelig ut som en troll. Det er jo artig hva man kan se i skogen, bare man tar fantasien i bruk.

FO - 2 sa...

Tøft troll du møtte på. :)
I sitt rette element.
Håper at du ikke kvapp da... Hehe. ;)
Stilig.

ChatrinesLiving sa...

Snar tur innom fra spania:) Veldig trist aa hore om Truls.. Uff, men han har det nok likevell godt der han er, om det er noen trost.. Trollet "ditt" ser artig ut, morsomt aa finne saane ute i naturen:)
Onsker en Fortsatt go sommer, kommer helt sikkert innom naar ferien tar slutt, om ca 1 og en halv uke.. (her kan det jo sies at det er sommer..og nydelige bade-tempraturer. Ungene er ikke oppe fra vannet, de koser seg stort)
Klem fra Chatrine

JULIEK sa...

Ha ha ja jeg også ser troll over alt. Vi har vist litt fantasi vi : )

Så flott da, at du skal lage noe til messa. Det blir jeg jo veldig glad for. Klem : )

Anonym sa...

Stilig troll. Jeg mistet bloggen din, men nå fant jeg tilbake til deg igjen, skal nok ikke miste deg igjen denne gangen. Nydelige kattepuser du har på bildet til høyre. Trist med den pusen som døde.

min sin lille tue sa...

Humre:) Sånt ser alltid jeg også når jeg går turer, godt at fantasien er på plass. Ikke rart at det finnes tusser og troll i norske eventyr, sier jeg bare.
Ha ei flott helg.

karu sa...

mia: ja mann må ha det litt morro i skogen å la fantasien leke

ida: jeg ble ikke så veldg redd. syns det var mer skumelt å vite at det var bjørn rundt i terenge

chatrine: så koselig å høre fra deg i syden. har tengt på deg. ltt missunlig. ja det var trist med Tulse gutten vår. men den ene katten har degynt å gjøre ting truls pleide å gjøre. og det synes vi er så koselig.

julie k: kansje vi er to troll så pass deg for sola. he he.... ja jeg har en flott mann. det eins ikke mange av dem her hvor jeg bor. så jeg hadde så flaks. ha ha ...

helen: hadde du mistet meg? det går jo ikke det. men det er godt du fant meg igjen. ja er ikke Thomas og pernile vakre der de ligger. Pernile måtte jeg desverre avlive. hun ble tatt fra mamman da hu var ca 4-5 uker gammel. å da hun ble eldre oppdaget vi at hun ikke var som hun skulle. det var en skade i hodet og hun hadde dårlig syn. men tomas passet godt på hun.

karu sa...

min sin lille tue: hei jeg så ikke at jeg hadde fått hilsen fra deg. men tusen takk. så koselig. vi alle har vi kansje ei tusse eller et troll i oss. hi hi...