onsdag 13. juni 2007

hei alle sammen. tusen takk for hilsener. har det veldig bra. går mye i fjell og skog. det er utrolig vakkert her. var sammen med mange når jeg kom men det ble for mye sykdoms prat. så nå er jeg masse sammen med dyr og natur. er jo ikke her for å bli dratt ned. her skal jeg opp og farm. kos dere vider. har tatt masse bilder som jeg skal vise dere når jeg kommer hjem. stor klem fra meg

7 kommentarer:

min sin lille tue sa...

Så fint at du koser deg. Fortsett med det:) Følger med og ser hvordan det går med deg jeg. Ha en fin kveld.

FO - 2 sa...

Så fint å høre at du trives og har det bra. (:
Det er nok lurt å fokusere på det som gir deg glede og overskudd. Gleder meg til å se bildene dine ved hjemkomst. (.
Ha det fortsatt fint der. (:

JULIEK sa...

Gleder meg til bilder. Kos deg med naturen du. Klem : )

Mia sa...

Hei på deg, Karu! Godt å høre at du har det bra. Nyt naturen og dyrene. Gleder meg til masse bilder fra oppholdet ditt. Og nyt sommeren imens.

elin1976 sa...

Så bra at du har det bra. Du har iallefrall den rette innstillingen. Kjenner et par jenter som har hatt litt problemer og av og til får jeg et inntrykk at de har kommet inn i en ond sirkel.
De har fått en oppmerksomhet når det gjelder deres sykdom som de kansje ikke før har fått. Å den oppmerksom heten liker de. For å da oppretholde denne oppmerksomheten er det akkurat som om de faktisk ikke vil å blir bedre. Skjønner ikke helt det jeg. For målet er vel å bli frisk. Det er vel ingen som liker å være syke? Vel, vel du har jo som sakt den rette innstillingen. Det er bra. Da er jo du på god vei til å bli frisk. Det gleder meg. Jeg har snakket masse om dette med tanten til mannen. Hun er overlege innen psykisk helse. Hun mener det blir liksom en ny sykomsgreie som de ikke greier å gi slipp på fordi de får en omsorg de kansje ikke har fått før. Gledre meg til du kommer tilbake. Lykke til.
Masse god bedrings klemmer fra Elin:O)

Anonym sa...

Så godt at det går bra med deg, vil ønske deg en GOD SOMMER...

Anonym sa...

Godt å høre at du har det bra, og at du koser deg.
Kos deg, nyt naturen og dyrene.
Sender deg mine beste hilsner til deg. Og en liten klem:-)